قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران مبارک
باشگاه فوتبال استقلالتهرانیکی از پرافتخارترین و پرهوادارترین باشگاههای فوتبال در ایران و آسیاست که در سال1324 در شهر تهران تاسیس شدهاست. استقلال پیش از انقلاب ایران تاجنام داشت.
استقلال با دو قهرمانی در جام باشگاههای آسیا و دو نائب قهرمانی و دو مقام سومی آسیا همچنان پرافتخارترین تیم فوتبال باشگاه ایران در رقابتهای آسیایی و دومین باشگاه پرافتخار تاریخ قاره آسیا محسوب میشود.
همچنین این باشگاه در مجموع امتیازات تیمها در تاریخ لیگ برتر، در رتبه نخست قرار دارد و در مجموع تمام ادوار لیگ برتر ایران صاحب بیشترین گل زده و بیشترین برد میباشد.
طبق آخرین ردهبندی برترین تیمهای باشگاهی جهان در فوریه2013 میلادی که توسط فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال صورت گرفت، تیم استقلال تهران با کسب 106 امتیاز و کسب رتبه131 جهان، بهترین تیم ایرانی بوده و در بین تیمهای قاره آسیا در مکان هفتم قرار دارد.
همچنین باشگاه استقلال طی دو سال پیاپی در سالهای2011 و 2010، عنوان پرتماشاگرترین تیم حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به خود اختصاص داد.
امروز میخوام داد بزنم
دلم می خواد شیشه باشم
با سنگ اگه بشکننم- ساکت و بی تیشه باشم
پیرهن آبی بپوشم هر چی دلم میگه بشم
غرورمو کم بکنم یه دختر دیگه بشم
وای که همش درس و کتاب برام شده رنج و عذاب
غرور چیه ؟کیلوئی چند؟!تورو خدا بهم نخند
تو کشورهای خارجی زنها میرن استادیوم
داد میزنند جیغ میزنند شیپور و فریاد می زنند
زنهای ایرانی چرا پشت درهای بسته اند؟!!!!!!!!
قرمز و آبی نداره عاشق و دل شکسته اند.
شیوا نوشت:کاش می شد قالیچه سلیمان داشتیم تا همه زنان و دخترانی که پشت در استادیوم ها بودند را داخل ورزشگاهها ببرد تا تیم مورد علاقه شان را تشویق کنند.نیمی از فضای استادیوم ها حق ما بانوان استچگونه است که در سخنرانی های آقای رئیس جمهور و سایر مراسم ها زنان و مردان هردو جنس در ورزشگاهها حضور دارند ولی برای تشویق در مسابقه فوتبال چنین اجازه ای به زنان نمی دهند.؟؟؟!!تبعیض جنسیتی ممنوع!!!
حضور زنان در ورزشگاههای ایران
حضور زنان ایرانی در ورزشگاههای ایران در سالهای بعد از انقلاب 57و در راستای سیاستهای حکومت جمهوری اسلامیمبنی بر جداسازی زن و مرد و دیدگاه های مراجع تقلید شیعه در این باره محدود شد. در سال های دهه هفتاد و هشتاد این موضوع با درخواست زنان برای دیدن بازی های ورزشی خصوصا فوتبال (که محبوبترین ورزش ایران است) جدی تر شد و فشار کنفدراسیونهای ورزشی آسیایی و جهانی برای پایان دادن به این ممنوعیت ابعاد تازه تری به این موضوع داد. هم اکنون کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ایران در این زمینه اولتیماتم دادهاست. ممنوعیت تماشای بازی در ورزشگاهها برای زنان تبعیض جنسیشمرده میشود.
با این حال تا کنون گزارشهایی مبنی بر حضور غیر مجاز دختران با لباس پسرانه در ورزشگاهها منتشر شدهاست.و در سالهای اخیر فعالان حقوق زنانخواستار آزاد شدن حضور زنان برای تماشای مسابقات ورزشی مردان شدهاند.
نخستین حضور زنان در ورزشگاههای ایران به بازی ایرانو بحریندر مقدماتی جام جهانی 2006 بازمیگردد. در این بازی که ایران به جام جهانی صعود کرد، علاوه بر زنان، سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت ایران نیز از تماشاگران ویژه بود. فیلم آفساید، که درباره دخترانی است که برای ورود به ورزشگاه آزادیتلاش میکنند نیز در طول همین بازی فیلمبرداری شدهاست.بار دیگر با همبستگی زنان کرهای، چهار دختر ایرانی توانستند در سال1378وارد ورزشگاه آزادی شوند.
در آغاز سال 1385، آقای محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران با ارسال نامهای به رییس سازمان تربیت بدنیخواستار فراهم کردن امکانات حضور زنان در ورزشگاهها شد. این نامه با اظهارنظرهای متفاوتی در میان مسئولین کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامیو خبرگزاریهای خارجی همراه شد. و با مخالفت صریح گروهی از روحانیون در شهر قم نتوانست آن را به اجرا بگذارد و از تصمیم خود صرف نظر کرد. احمد خاتمیخطیب نماز جمعه تهران مهمترین عامل مخالفت روحانیون با حضور زنان در ورزشگاهها را اهمیت رعایت حجاب و عفاف دانست و گفت نمیتوان تضمینی بر رعایت آن در صورت حضور زنان در ورزشگاهها برای تماشای مسابقات ورزشی داد.
در شهریور 1387 خبرهایی مبنی بر این که زنان میتوانند بازیهای زیر نظر ای اف سیرا تماشا کنند منتشر شد، اما به هفت دختری که برای دیدن بازی سایپاو بنیادکاربه ورزشگاه آزادی رفته بودند اجازه ورود داده نشد.
همانگونه که زنان و دختران در مراسم سخنرانی رئیس جمهور یا مراسم معرفی کاندیدای ریاست جمهوری می توانند در کنار مردان در ورزشگاه حضور یابند در مسابقه فوتبال چرا نمی توانند ؟من به عنوان یک دختر میخواهم حق حضور در ورزشگاه را داشته باشم من هم میخواهم تیم مورد علاقه ام را تشویق کنم من هم انسانم.