آهای آقای حقوق بشر-لبخند بزن نگو سیب
آقای حقوق بشر فقط شعار می دهد و لبخند مصنوعی می زند او جهان را با آتلیه عکاسی اشتباه گرفته استاو لبخند نمی زند فقط می گوید سیب تا فقط عکسهایش قشنگ به نظر برسند-شاید هم به سفید بودن دندانهایش افتخار می کند و می خواهد همه ببینند که چقدر سفید هستند.
به نام خدائی که زن را به زیبائی و لطافت گل آفرید-زن شاهکار خلقت است زن مدیر خانواده است موجود ظریف و لطیفی بنام زن نقش مهمی بنام بقای نسل و تربیت انسانها را بر عهده دارد.
بی عدالتی ، حتی اگر تنها در مورد یک فرد اِعمال شود ، بی عدالتی است و باید با تمام توان در برابر آن ایستادگی کرد تا هم از تسری آن به دیگر افراد جامعه پیش گیری شود و هم نفس بی عدالتی از بین رود.
چرا گوشهائی که باید بشنوند کر شده اند؟چرا صدای دخترکان معصومی که در اسارت خانواده های سنتی پشت درهای بسته با ابتدائی ترین وسایل نظیر تیغ و قیچی بدون بیهوشی با درد و رنج فراوان ختنه میشوند را نمیشنوند؟پس کجائی آقای حقوق بشر؟؟؟؟؟؟؟؟آیا دادخواهی از این دخترکان معصوم وظیفه تو نیست؟خط قرمز شما فقط نباید استفاده از سلاح شیمیائی باشد خط قرمز شما باید هرگونه بی عدالتی و ظلم بر علیه انسانها باشد.مگر کودک آزاری ممنوع نیست؟پس چرا هیچ اقدامی نمی کنید؟بیش از 79 درصد دختران در کشور هاى آفریقایى قربانی ختنه می شوند . ختنه دختران یک عمل مذهبی نیست بلکه فقط و فقط بر اساس سنت های اشتباه پدید آمده و در نقاط مختلف گسترش یافته است .
دلایل ختنه دختران در بعضی از نقاط دنیا چیست؟
1- براساس ادعاى برخی مسلمانان آفریقایى و آسیائی طبق دستور اسلام ( البته اکثریت روحانیون مذاهب گوناگون آن را تایید نمی کنند )
2- مفید بودن از لحاظ بهداشتى !!! ( غیر علمی )
3- نگهدارى از باکرگى دختران جوان تا زمان ازدواج
4- کنترل تمایلات جنسى دختران تا قبل از ازدواج براساس سنت قدیمى آفریقایى _ آسیایى
5- اطمینان دادن به شوهر آینده از جنبه پاک بودن دختر !
6- پاک شدن روح(میگویند در اینگونه جوامع عقب افتاده دختران ختنه نشده را نجس می دانند و از دست آنها غذا نمی خورند )
روزانه تعداد زیادى از دختربچه هاى بى گناه بین سنین 4 تا 10 ساله در برخی کشور هاى آفریقائی و آسیائی ختنه مى شوند. در آفریقا این سنت قدیمى توسط افراد مسن و مذهبى در روستاها یا نقاط دورافتاده از شهر ها انجام مى گیرد .
در اسلام در هیچ یک از آ یات قرآن حتی در قسمت هاى مختلف کتاب انجیل و یا سایر کتاب هاى آسمانى ختنه زنان توصیه نشده است .هر کسى که دستور اسلام را منبع انجام این عمل وحشیانه قرار مى دهد با عدم اطلاع از دستورات مذهبى، عوام فریبى و یا عقاید شخصى و سنت عقب افتاده آنها مرتبط است .سازمان جهانى بهداشت سنتى بودن قضیه را تنها دلیل این عمل ذکر مى کند و آگاهى کامل از غیرمذهبى بودن انجام این عمل را به تمام کشور هاى عضو سازمان ملل ابراز داشته است .
ختنه دختران و زنان چه عوارض و خطراتی دارد؟
1- این عمل در بیش از 30کشور جهان انجام مى شود و در 70 تا 80 درصد موارد با وسایل آلوده و غیربهداشتى(تیغ و قیچی معمولی) بدون استفاده از هیچ داروى موضعى انجام مى شود -بریدن کلیتوریس و قسمتهائی از آلت جنسی دختران با روشهای وحشیانه که با خطر مرگ و شوک همراه است اگر هم منجر به مرگ نشود آسیبهای روحی و روانی تا پایان عمر -گریبانگیر دختر بیچاره خواهد بود.
2- خونریزى هاى شدید و گاهى غیر قابل کنترل که منجر به مرگ مى شود
3- عفونت هاى موضعى و عمومى بدن که اغلب به درمان هاى پزشکى احتیاج دارند
4- درگیرى ها و بیمارى هاى روانى حاصل از این امر
5- ایجاد جوش گاه (اسکار) در قسمت بریدگى ها با طول و گستردگى زیاد
6- عفونت هاى حاد و مزمن دستگاه تناسلى و ادرارى
7- احساس درد هاى غیرقابل تحمل در صورت قادر بودن به رابطه جنسى
8- مشکلات نازایى، خطرات و مشکلات ناشى از حاملگى و به خصوص زمان زایمان
این عمل از طریق روش هاى مختلفى انجام مى شود. با توجه به نوع انجام این عمل شدت عوارض متفاوت است. وحشیانه ترین روش در کشور هاى سومالى، سودان و همچنین اتیوپى به کار مى رود .
5/78درصد زنان در کشور هاى مذکور به علت برش هاى طولانى و عمیق و جوش گاه هاى (اسکار هاى) زخمى حتى قادر به رابطه جنسى با شوهران خود نیستند و تا پایان عمر رابطه جنسى ندارند و یا در صورت انجام این امر و حامله شدن قادر به زایمان طبیعى نخواهند بود .
در این صورت زایمان آنها با جراحى انجام شده و یا در نقاط دورافتاده به علت خطرات ناشى از زایمان طبیعى خود و نوزادانشان فوت مى کنند .
آمار مرگ و میر این زنان و نوزادان آنها نزدیک به یک میلیون در سال تخمین زده شده است .
جوامع حقوق بشر و مبارزه با ختنه دختران
مساله ختنه زنان در غرب زمانی توجه وسیعی را در بین افکار عمومی جلب نمود که تعدادی زنان از غرب آفریقا در آمریکا تحت عنوان آنکه اگر به کشور خود باز گردند در معرض این عمل جراحی قرار خواهند گرفت، تقاضای پناهندگی نمودند.
سازمان یونیسفناقص سازی جنسی زنان را نقض حقوق بنیادی دختران، تبعیض و نقض حقوق دستیابی به فرصتهای برابر، سلامتی، رهایی از خشونت، جراحت، سوءاستفاده، شکنجه، بدرفتاری یا رفتار غیرانسانی و تحقیرآمیز، محافظت دربرابر سنتهای خطرناک، و حق تصمیمگیریهای مربوط به تولیدمثل دانستهاست که همگی این حقوق در حمایت قوانین بینالمللی هستند.در بیانیهای که سازمان بهداشت جهانی و چندین سازمان وابسته با سازمان ملل علیه ناقصسازی زنان در سال 2008منتشر کردهاست، ناقصسازی زنان نقض حقوق بشر اعلامشدهاست. علاوه بر این، کنوانسیونها و عهدنامههای جهانی و منطقهای متعددی حامی براندازی این رسم در سطح جهانیاند.
با تصویب کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل روز 6 فوریه هرسال به عنوان روز بینالمللی عدم هرگونه مدارا با مثله کردن جنسی زناننامگذاری شدهاست. این بنیاد خواستار تعهد جدیتر دولتها برای سرمایهگذاری و اجرای برنامههایی جهت پیشگیری از این عمل وحشیانه است. اما متاسفانه هنوز هم در برخی جوامع عقب افتاده دختران معصوم را با ابتدائی ترین وسایل و به طرز وحشتناکی ختنه می کنند گناه این دختران معصوم چیست که اینگونه وحشیانه شکنجه روحی و جسمی می شوند؟
اندیشه نوشت: ختنه پسران و فوائد آن از طریق پزشکان دنیا به اثبات رسیده و دانشمندان اذعان دارند که عمل ختنه برای پسران بسیار مفید است.اما در خصوص ختنه دختران چنین نیست جامعه علمی آنرا مردود و ناقض حقوق زن و نقص عضو می داند اگر چنین عملی برای دختران و زنان مفید هم باشد که نباید اینگونه وحشیانه و بدون بیهوش کردن انجام شود.زن موجود بی ارزش و حقیری نیست .وحشیگری و شکنجه ممنوع!!!به کدامین گناه گلهای معصوم خود را پرپر می کنند؟اگر کشتن انسانها با سلاح شیمیائی وحشیانه خوانده می شود آیا نقص عضو و آسیبهای روحی و روانی دختران خردسال آنهم بدون بیهوشی و اتاق عمل -شکنجه نیست؟پس چرا برخورد جدی تری نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!دیگر زمان وحشیگری به پایان رسیده است.