آیا می دانید کودکان هم شایسته تکریم و احترامند؟وقتی کودک دلبند خود را برای خرید می برید به او اجازه انتخاب بدهید به خواسته او احترام بگزارید تا او نزد همسالان خود احساس غرور و خودباوری کند.
غضنفر در کوچه فریاد می زد آهای خونه دار و بچه دار - سبد رو بردار و بیاربا تعجب به او نگاه کردم چرا او به جای زنبیل از واژه سبد استفاده کرده است؟؟!!!! غضنفر گفت:در لغت نامه غضنفری- سبد همان زنبیل سابق است که دو تا گوشش را بریدندسبد کالا این روزها باکلاس تر از زنبیل است چون نامش را ادبیات تکریم گذاشته اند.
درحالی که کودکان حق انتخاب و احترام دارند چرا باید بزرگسالان بخاطر سبدکالا صف های طولانی را تحمل کنند؟!من هم مانند غضنفر گیج شدم معنای دو کلمه تحقیر و تکریم را نمی فهمم
داستان طنز غضنفر و تکریم
سوال: واقعا داریم کسی که کمتر از 500 هزار تومان حقوق بگیرد؟
پاسخ: بله که داریم. عده ای از کارگران محترم و همیشه در صحنه پایه حقوقشان همین مقدار است و اتفاقا زندگی شادی هم دارند.
2) حسین طلا نماینده مجلس در انتقاد از نحوه توزیع سبد کالا گفت: نباید جان مردم را برای گرفتن تخممرغ، برنج هندی و مرغ یخی به خطر انداخت. این طرح با اشکالات اساسی در اجرا مواجه است. جای کرامت و عزت مردم در سبد کالا خالی است.
علی مطهری نماینده مجلس در آسیبشناسی از رفتار مردم در دریافت سبد کالا و اقدام دولت در توزیع این سبد گفت: دولت باید درنحوه توزیع سبد کالا دقت میکرد و آن را به شکل دیگری همچون تحویل در درب منازل اقدام میکرد. وی افزود: ما مردم خود را میشناسیم پس باید دولت در نحوه توزیع سبد کالا تدبیری را اتخاذ میکرد که منجر به صفهای طولانی نمیشد. به نظرم دولت مقداری بیتجربگی کرد و این کارش به خوبی انجام نشد. نماینده تهران در مجلس در پاسخ به این پرسش که با توجه به تدبیر دولت در اطلاع مردم مبنی بر قرار گرفتن نامشان در لیست افراد دریافت کننده سبد کالا دلیل حضور برخی از مردم در صفها که اسمشان در این لیست نبوده است گفت: ما مردم خود را میشناسیم اگر الان بگوییم که فلان جا جارو توزیع میشود همه میآیند و صف میبندند.مطهری با بیان اینکه ما همه فرهنگ مردم را میدانیم، به بیان خاطرهای در دوران جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: یک سال در دولت مهندس موسوی در عید قربان اعلام شد که گوسفند در مکانی خاص ارزانتر توزیع میشود. بعد از این اعلام صفهای طولانی تشکیل شد و خیلی جاها کار به چاقوکشی کشید و مشکلاتی را درست کرد. باتوجه به این تجربه این نوع شیوه توزیع درست نیست.
توضیح: اگر قرار است به مردم بی بضاعت کمک شود سبد کالا -برنج هندی و مرغ یخ زده آنهم با صف های طولانی در این هوای سرد و برفی چراااااااااااااااااا؟چرا پول این کالاها به حساب مردم واریز نشد تا به دلخواه خود مایحتاج مورد نیازشان را انتخاب و خریداری کنند-شاید اشخاصی برنج هندی دوست نداشته باشند شاید مارک روغنی که به مردم می دهند کلسترول خونشان را بالاتر ببرد شاید کسانی از پنیرهای کارخانه ای که نصف آن را موش خورده(کنایه از کیفیت و کمیت پائین محصول)خوششان نیاید ادبیات تکریم این نیست که مردم در این هوای سرد صف های طولانی را تحمل کنند پیرزنان و پیرمردان در صف های طولانی خسته می شوند به جای سبد کالا پول به حساب مردم واریز کنید تا زنبیلشان را بردارند و به دلخواه خود خرید کنند.اینگونه برنج هندی نمی حرند برنجهای ایرانی و بدون سرب می خرند تا خدای ناکرده مبتلا به سرطان نشوند.
صف کشیدن در قرن 21 در کجای دنیا مرسوم است؟ شاید در کشورهای فقیر و بدبخت!
وارد کردن اقلام خارجی، آنهم در مقیاس وسیع چه عوارضی دارد؟ آیا شبهه انگیز نیست؟
صدقه کالایی دادن به مردم در روز روشن و جلوی دوربین ها، زیر برف و باران، در سالگرد انقلاب و با کمترین اطلاع رسانی و به بدترین شیوه و آن هم در فروشگاههای خاص و بی عزت کردن پابرهنگان انقلاب چه بار معنایی دارد؟
ای کاش بجای سبدکالا واریز نقدی می شد یا اینکه کالاها را درب منزل مردم تحویل می دادند تا ادبیات تکریم به درستی معنا شود.